Cene logo dizajna

Home/Cene/Cene logo dizajna
Cene logo dizajna 2017-03-12T10:57:27+00:00

Cena izrade Vašeg Logotipa zavisi od nekoliko faktora…

  • Da li već imate ideju kako bi Vaš budući logo trebao da izgleda ili sve prepuštate nama
  • Da li Vam je potreban potpuno nov dizajn ili redizajn već postojećeg logotipa
  • Da li Vam je potreban samo logo ili želite kompletnu uslugu koja uključuje i dizajn vizit karti, memoranduma, faktura i koverti, zajedno sa novim logoom

Logo kao grafički element ili simbol predstavljaće vaš zaštitni znak ili Brand Vašeg preduzeća ili firme…

U tom smislu od logotipa se očekuje sledeće:

  • da je unikatan, jedinstven, da se izdvaja od ostalih i da bude prepoznatljiv
  • da bude funkcionalan i fleksibilan kako bi se mogao koristi u različitim situacijama i kontekstima
  • da može da se iskoristi u punom koloru ili u dve boje (crno-beli), zavisno od potreba

U tom smislu, mi Vam u osnovnoj ponudi nudimo tri različita rešenja, od kojih vi izaberete jedno koje Vam se dopada i na kojem možemo da izvršimo korekciju ili reviziju ako to poželite.

Konačno usvojeno rešenje isporučujemo Vam u dve varijante (crno-belu i full color), svaku od njih u vektorskom i rasterskom formatu.

Ukoliko imate ideju kako bi Vaš budući logo trebao da izgleda, pomoći ćete nam time što ćete navesti nekoliko logotipa koji Vam se sviđaju i na osnovu kojih biste želeli da Vam kreiramo Vaš novi logo. Poželjno je da nam sugerišete boje koje biste koristili, stil slovnog oblika (fonta), kao i eventualni natpis ili naziv koji će biti sadržan u logotipu. Od bitnih elemenata koji će uticati na budući izgled logoa su i delatnost Vaše firme ili organizacije, ciljna grupa (korisnici ili klijenti vaše firme) kao i neke druge sugestije ukoliko ih imate.

Početna cena za redizajn već postojećeg logotipa je 100 € u dinarskoj protivvrednosti, a cena za dizajn i izradu potpuno novog logotipa kreće se već od 150 €.

Kompletan osnovni set za svaku ozbiljnu firmu ili preduzeće (logo, slogan, vizitkarta, memorandum i koverta) možete dobiti za 300 €. Gratis dobijate idejno rešenje fakture i profakture (računa i predračuna).