Promotivni kancelarijski poklon paketi

Home/Cene/Promotivni kancelarijski poklon paketi
Promotivni kancelarijski poklon paketi 2017-04-20T12:55:10+00:00

U želji da izađemo u susret svojim klijentima koji žele da povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika obraduju svoje zaposlene i/ili poslovne saradnike i klijente, napravili smo na osnovu dugogodišnjeg iskustva promotivne pakete po najpovoljnijim cenama.

Pakete smo podelili na mini, midi i maksi, a svaki od njih smo opet podelili na tri podpaketa označena sa M, L i XL.

Ovi paketi sadrže, zavisno od Vašeg izbora, neke od najkorišćenijih i najtraženijih promotivnih proizvoda (vizit karte, hemijske olovke, zidne i stone kalendare, upaljače i priveske).

Kupovinom nekog od paketa po naznačenoj ceni dobijate pored izabranih proizvoda prema Vašem zahtevu još i uslugu izrade vizitkarti (prema Vašoj pripremi) kao i štampanje Vašeg logoa ili naziva firme u jednoj boji.

Naša priprema za vizit karte naplaćuje se dodatno 10€.

Na slikama su predstavljeni neki od proizvoda, a zbog prostora nismo naveli sve vrste proizvoda koje možemo da Vam ponudimo.

Naime, olovke, upaljači, kalendari… koje ovde vidite samo su deo naše ponude, odnosno pored različitih boja upaljača, hemijskih olovki i privezaka, možete da birate i drugačije modele, a možete da birate i različite motive kalendara.

Pored kalendara „Priroda“ koji su predstavljeni na slikama, a postoje u desetak različitih verzija, možete da izaberete kalendare sa drugačijim motivima kao što su; pravoslavlje, ikone, srpske svetinje, prirodno blago Srbije, Crna Gora, srpski manastiri, vrele gume, kraljevi druma, automobili, manastiri, cvetni aranžmani (bouquets), deca, najbolji prijatelji, konji, divlje životinje, pecroši, inspiracija (pejzaži), antika, gradilišta, sexy hot shots, vina, šarena Srbija, Novi Sad, Vojvodina, manastiri Crne Gore, naša Srbija, Beograd, pravoslavno pismo, priroda pismo, poslovni kalendari…

Vaše je samo da izaberete promotivni paket, da pripremite vaš logo ili naziv firme i da nam se javite oko dogovora…

Promotivni kancelarijski poklon paketi