Logo dizajn

Home/Usluge/Logo dizajn
Logo dizajn 2017-08-27T21:58:37+00:00
  • Logo dizajn

Logotip (logos = znak, jezik, govor, logo, logotype, simbol, oznaka, amblem, brand, marka, brandmark…) – je osnovni i često najbitniji vizuelni identitet Vaše firme. Znak i logotip preduzeća ili organizacije je prvo što se primeti i najduže pamti. To je „ono“ po čemu se prepoznaju najpoznatiji.

Logotip može da bude 2D ili 3D, u kombinaciji slika, crteža, slova; u jednoj ili više boja. Po nekim definicijama logo je u stvari natpis sastavljen samo od posebno dizajniranih ili oblikovanih slova, a amblem ili znak kombinacija slika, ikona, ilustracija i crteža. Međutim, danas je opšteprihvaćena definicija kojom se ti pojmovi ne razlikuju.

Prepustite dizajn Vašeg logotipa ekspertima, odnosno ljudima kojima je to ljubav i profesija. Kao remek delo umetnosti, idealni logo dizajn treba da pokrene Vaše unutrašnje emocije, stimuliše Vaš vizuelni utisak i da vam se ureže u memoriju.

Slika Vaše firme je bitna. Vaš logo govori o Vašem izgledu i veličini. Vaš vizuelni identitet možda ima samo nekoliko sekundi da ostavi utisak o Vašem brendingu.

Primeri uspešnih logotipova koji govore sami za sebe: Nike, Coca-Cola, Samsung, Sony, McDonald’s, Mercedes, Pink, Voda-voda, Bambi…

Nudimo idejna rešenja po Vašoj ili našoj zamisli, u više verzija i grafičkih formata, rađene od početka ili redizajniranjem Vašeg starog logotipa.